Andra a fost detronată! Ce mare vedetă i-a luat locul: Bătaie pe bani mulți în mediul virtual

andraromanii

Lovitură în plin pentru Andra Măruță. Celebra vedetă ProTV a fost detronată. S-a aflat și cine i-a luat locul în bătălia pe bani mulți din mediul virtual.

Andra a fost detronată

Una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete autohtone a primit lovitura începutului de an. Andra nu mai este prima în topul consumatorilor de Youtube și Instagram.

Andra scoate bani frumoși din conturile de socializare. Pe lângă emisiuni și concerte, ea are o comunitate mare de fani, care se transforma în câștiguri. Site-ul Stracom a conceput prin intermediul Social Media Stars Index, topul cu cele mai urărite conturi din social media din domeniul divertismentului.

Pe primele trei locuri se situează, pe lângă Andra, Inna și Adelina Pestrițu. Topul analizează activitatea celor mai urmărite vedetre pe cele trei platforme din online- Facebook, Instagram și YouTube dar și din categoria canalului și intereacțiunea comunitățiilor cu paginile.

Top 10 pagini cele mai urmărite conturi in luna decembrie sunt ocupate de Inna, Andra Măruță, Adelina Pestrițu, Andreea Bălan, Selly, Smiley, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE și Andrei Zbir. Atfel, Inna i-a luat fața Andrei Măruță.

Reprezenatarea corectă și echilibrată a performanțelor creatorilor de conținut pe cele mai mari trei platforme de socializare, indicatorii fiind calculați și raportați la dimensiunea maximă a platformei respective. De exemplu contul cu cea mai mare comunitate pe Facebook a fost folosit ca drept etalon, urând ca și celelate conturi de pe aceeași platformă sa fie indexate în funcție de comunitatea acestuia.Acestă modalitate de calcul a fost păstrată pentru toate site-urile de socializare. În acest mod s-a calculate un procentaj clar al categoriei fiecărui cont.

Citește și:

Revista Presei