Andra a fost înșelată de Cătălin Măruță? Prezentatorul tv nu s-a jenat să recunoască

de: Ana Toma
05 iun. 2021
Andra a fost înșelată de Cătălin Măruță? Prezentatorul tv nu s-a jenat să recunoască
Foto: Facebook

Cătălin Măruță și Andra sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt o familie fericită, se înțeleg mai bine ca niciodată, iar legătura lor este una foarte puternică.

Cu toate astea, Jador a vrut să clarifice faptul că în familia Măruță nu a existat infidelitate, așa că l-a întrebat direct pe prezentatorul tv dacă a înșelat-o sau nu pe Andra în timpul căsniciei.

Cătălin Măruță a recunoscut

Jador a fost unul dintre invitații lui Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale de la Pro Tv. Sătul de bulete de cașcaval și sos foarte picant, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, artistul a încercat să modifice puțin rolurile, punându-i lui Măruță o întrebare total incomodă. 

Acesta l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă pot schimba rolurile pentru o singură întrebare, iar prezentatorul tv a fost de acord. 

Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!”, a spus Jador.

Așa cum era de așteptat soțul Andrei a fost sincer. ”Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a mărturisit Cătălin Măruță.

Jador s-a despărțit de Georgiana

Înainte să îl întrebe de infidelitățile din căsnicia cu Andra, Jador a vorbit și despre relația sa cu Georgiana. Cei doi s-au despărțit în urmă cu două săptămâni, artistul mărturisind că nu vrea să mai discute despre acest lucru, ba chiar l-a întrebat și pe Cătălin Măruță dacă nu a trecut și el printr-un eveniment similar.

Jador a mai spus că un motiv al despărțirii l-ar fi reprezentat gelozia, lucru care distruge liniștea dintr-o relație. 

”Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău?

Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită.”, a zis Jador.