Andra, dezvăluiri fără precedent! Ce se întâmplă, de fapt, în familia Măruță. Sigur nu știai aceste detalii

06 mart. 2020
Andra, dezvăluiri fără precedent! Ce se întâmplă, de fapt, în familia Măruță. Sigur nu știai aceste detalii

Una dintre cele mai bine cotate vedete din România s-a decis să facă dezvăluiri fără precedent. Andra a spus ce se întâmplă, de fapt, în familia Măruță. S-au aflat toate secretele.

Andra, dezvăluiri fără precedent

Andra Măruță este o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și în viața de cuplu. Are o familie frumoasă și o soț care îi este alături, în orice moment, cântă de mai bine de 20 de ani și umple sălile de concerte, bucurându-se de aprecierea a nenumărați fani.

Când iese de pe scenă este jurat la ”Românii au talent”, iar în viața de zi cu zi se dovedește a fi o mămică iubitoare, însă exigentă. David și Eva beneficiază de toată grija părinților și sunt răsfățați în fiecare zi.

Când vine vorba despre telefonul mobil, spre exemplu, există o monitorizare permanentă. În ceea ce privește expunerea copiilor, Andra este de părere că o atenție permanentă este cel mai bun mod de a nu apărea unele neplăceri. Protecția mediatică a micuților este esențială, iar siguranța lor este cea mai importantă.

”Fiecare zi este specială cu Eva și David lângă noi. Ei spun lucruri interesante și surprinzătoare, învață lucruri noi, ne readuc și nouă aminte cât de frumoase sunt lucrurile simple, cum ar fi o plimbare în parc, o întrecere cu bicicletele, o înghețată.

Sigur că abia aștept să îi văd mai mari, dar și acum este o etapă frumoasă. David are telefon, da, de când este la școală și petrece timp acolo până după-amiază, simțeam nevoia să am posibilitatea de a vorbi cu el. De altfel, și presiunea era mare, și colegii lui aveau telefoane.

Totuși, modul de a-l folosi, aplicații și jocuri, este monitorizat de către noi. Eva nu are încă telefonul ei, este mult mai mică. (…) Luăm fiecare etapă și fiecare provocare pe rând. Mereu ne gândim cum să îi protejăm, cum să îi ținem în siguranță”, a mărturisit Andra, conform libertateapentrufemei.ro.

Ce diete ține Andra

Andra a dezvăluit și ce diete ține. Încearcă să trăiască sănătos, împreună cu partenerul de viață și cei doi copii. Este adepta mâncărurilor mediteraneene.

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare.

Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei.

Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat Andra.