Andra Măruță a dat lovitura! Ce contract fabulos a semnat vedeta. O sumă imensă este în joc

Andra Măruță a dat lovitura. Vedeta celor de la ProTV a semnat un contract fabulos. O sumă imensă este în joc. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. 

Andra Măruță a dat lovitura

Andra Măruță a spart banca. Vedeta a semnat un contract fabulos cu o mare firmă. Câștigurile sunt de zeci de mii de euro, iar acum încasările au crescut mai mult ca oricând.

Soția lui Cătălin Măruță a devenit imaginea celor de la Garnier în România. Aceasta a apărut în mai multe spoturi publicitare. A fost aleasă datorită imaginii ei, dar și a prizei la public. De altfel, compania s-a axat pe vedete care au o imagine nepătată.

Jurata de la Românii au Talent a pus mâna pe sume imense de bani în urma acestui contract. În 2010, Andra a încasat un onorariu de 30.000 de euro, pe un contract de un an. După 10 ani de când Andra a devenit protagonista Garnier, a încasat pe contractul publicitar suma de 80.000 de euro, conform playtech.ro.

Creșterea este de-a dreptul fabuloasă. Spotul publicitar din anul 2020, a fost filmat la Praga în urmă cu 2 săptămâni.

Pe lângă banii pe care îi încasează de la această companie, Andra Măruță câștigă foarte bine și din contractul cu cei de la ProTV. Dar asta nu e tot. Andra este una dintre cele mai bine plătite artiste din România. De fiecare dată când are un concert, acesta se dispută cu casa închisă.

Loading...

Revista Presei