Andra uimește pe toată lumea! Dezvăluiri din ziua votului: Imaginile care spun totul

andra

România și-a ales duminică președintele. Au fost 14 candidați în turul I al prezidențialelor. Doar doi dintre aceștia se vor bate pentru a ajunge în următorii cinci ani la Palatul Cotroceni.

Candidatul PNL, Klaus Iohannis și șefa PSD, Viorica Dăncilă se vor bate în marea finală de peste două săptămâni. După toate calculele, Iohannis este aproape de a-și asigura cel de-al doilea mandate consecutiv.

Dezvăluirile Andrei

De la primul tur al alegerilor prezidențiale nu au lipsit nici vedetele din lumea mondenă. Cântăreața Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au fost la urne. Extrem de fericiță, după vot, cei doi au împărtășit cu prietenii virtuali experiența lor.

Andra uimește din nou pe toată lumea. A făcut dezvăluiri din ziua votului. Acestea sunt imaginile care spun totul. De la votul primului tur al alegerilor prezidențiale nu a lipsit nici Andra și soțul ei. Cei doi au votat mai ales că vremea a fost destul de bună.

Îmbrăcată lejer, cu o un hanorac, celebra cântăreaţă a atras toate privirile cu energia şi zâmbetul larg de pe buze. „22 de grade cu şanse de viaţă mai plăcută. Prognoza zilei în care ne alegem viitorul!„, a scris Andra la imaginile postate.

Rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale arată că actualul președinte Klaus Iohannis și fostul premier Viorica Dăncilă se vor duela în turul 2 din 24 noiembrie.

Revista Presei