Andreea Antonescu eliminată de la Survivor România?! Ce regulă ar fi încălcat Faimoasa

21 mart. 2021
Andreea Antonescu eliminată de la Survivor România?! Ce regulă ar fi încălcat Faimoasa

Se împlinește o lună de când Andreea Antonescu a intrat în competiția Survivor România. Aceasta a reușit să aducă doar 3 puncte echipei sale, deși a intrat pe teren de 26 de ori, iar fanii emisiunii au ajuns la exasperare și o acuză că ar fi încălcat o regulă de bază.

Pe rețelele de socializare curg mesajele negative la adresa fostei componente a trupei Andre și se cere eliminarea acesteia din concurs. Este pentru prima dată când fanii emisiunii sunt atât de vehemenți cu un concurent. Alexandra Stan a mai avut parte de un tratament similar, însă reacțiile au fost totuși mult mai blânde în ceea ce o privește și mulți au apreciat-o pentru efortul depus și pentru faptul că și-a depășit limitele.

Andreea Antonescu salvată de două ori de public

Andreea Antonescu este propusă pentru eliminare pentru a treia oară consecutiv. Colegii ei o consideră cea mai slabă verigă și consideră că aceasta este principala vinovată pentru pierderea meciurilor. Cu toate acestea, Faimoasa continuă să fie foarte sigură pe ea și se consideră nedreptățită și spune că Survivor România nu este doar despre sport.

Până acum publicul a salvat-o de două ori, ceea ce este extrem de bizar, dacă analizăm sutele de mesaje negative, care curg la adresa ei pe toate rețelele de socializare. Aceasta nu pare să aibă deloc susținere, spre deosebire de prietena sa, Elena Marin, care într-adevăr are un grup de fani care o votează constant. Însă nici aceia nu o agrează pe Andreea.

Mesaje pe rețelele de socializare contra Andreei Antonescu. Ce regulă ar fi încălcat

„Faceți ceva cu Antonescu să zboare acasă săptămână asta. Deja nu o mai suport, fac tensiune, mă apucă toți dracii. Marș acasă!”, este mesajul unui fan pe un grup de susține al Faimoșilor de la Survivor România.

„Pai ce mama dracu e asta? Joc sau bătaie de joc. Afară cu mototoala asta. Afară cu Andreea Antonescu”, este un altul.

„Ce caută Andreea în acest concurs? Nu este posibil așa ceva”, a scris o internaută.

„Andreea Antonescu nu e bună de nimic. Este cea mai slabă concurentă din istoria Survivor România”, a acuzat o alta.

„Băi cine o susține pe Antoneasca? Este ireal! Asta e făcătură. Andreea Antonescu a încălcat toate regulile. Dar a încălcat-o pe cea mai importantă, cea a bunului simț. Chiar nu are limite femeia asta. Afară cu ea sau schimb canalul”, este unul dintre cele mai dure dintre mesajele adresate împotriva Andreei Antonescu.

„Măi oameni buni, nu-i mai dați voturi Andreei, să plece odată! Mă disperă”, a insistat o susținătoare a Faimoșilor.

Duminică, 21 martie se va afla dacă Andreea Antonescu va mai rămâne sau nu în competiție. Din echipa Războinicilor mai sunt propuși spre eliminare Sorin și Albert. Ambii au mai fost salvați de public în trecut. Favoriții din această ediție vor trebuie să vină și ei cu un nume, iar la final dintre cei nominalizați, cel care a primit cele mai puține voturi de la fani, va fi eliminat din competiție.