Andreea Antononescu și Traian Spak nu mai divorțează! Și-ar mai putea da o șansă? Vedeta a dat cărțile pe față

Andreea Antonescu

Schimbare de plan în divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Deși cei doi urmau să divorțeze în următoarea perioadăm lucrurile s-au schimbat. Își vor da o nouă șansă? Vedeta a rupt tăcerea și a dat cărțile pe față.

Divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak a șocat lumea mondenă. Deși se părea că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată, de fapt, cuplul plănuia deja să se despartă.

Se pare însă că acum, pandemia le-a influențat planurile, iar procesul de divorț a fost amânat.

Ce decizie a luat Andreea Antonescu?

Andree Antonescu a vorbit dechis despre planurile ei pentru următoarea perioadă. Vedeta a mărturisit că deși procesul de divorț a fost amânat, decizia a rămas aceași: separarea.

”Nu s-a schimbat nimic, decizia mea rămâne fermă în continuare. După cum ai zis și tu, cauza amânării a fost acest an care ne-a schimbat tuturor cursul vieții”, a mărturisit Andreea Antonescu, pentru Viva.

Întrebată dacă se simte împăcată cu alegerea făcută, vedeta a mărturisit că încă nu a trecut de acest lucru.

”Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum”, a adăugat ea.

Andreea Antonescu și Traian Spak

Cum se înțelege cu Traian Spak

Andreea Antonescu a mai mărturisit că a rămas în relații bune cu soțul ei și continuă să vorbească. De asemenea, ea a mai povestit că fiicei sale îi sunt făcute toate poftele, însă încă există o serie de discuții.

”Suntem în relații foate bune, vorbim des la telefon, Sienna fiind cu mine în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo.

În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții”, a adăugat vedeta.

Mai sunt șanse de împăcare?

Andree Antonescu nu a scăpat nici de întrebare pe care și-o pune toată lumea: mai există șansă de împăcare? Vedeta a mărturisit că în acest moment decizia a fost luată, însă nu este exclus ca în timp lucrurile să se schimbe între cei doi soți.

”După cum am susținut în ultimii ani, niciodată să nu spui niciodată! Cert este că, în acest moment, decizia rămâne constantă și așteptăm să treacă această perioadă pentru a putea duce la capăt ceea ce deja știți”, a mai spus ea.

Citește și:

Revista Presei