Andreea Bălan a dat lovitura! Pe ce a cheltuit banii suma fabuloasă câștigată de Revelion: Artista a spus totul

Andreea-Balan-si-Andra

Andreea Bălan a dat lovitura de Sărbători! A câștigat o sumă fabuloasă după concertele susținute de Revelion. Banii nu au stat prea mult în conturi. Vedeta i-a cheltuit la câteva zile după.

Blonda a cântat și a plecat. După ce și-a onorat evenimentele de Revelion, Andreea Bălan a plecat în vacanță.

Andreea Bălan a plecat în vacanță după Revelion

Andreea Bălan a cântat în cinci locații de Revelion. În Piața Constituției și la alte patru evenimente organizate la diferite hoteluri aflate la munte. Artista a bătut pama cu organizatorii pe o sumă care s-a învârtit în jurul a 17.000 de euro, una asemănătoare cu onorariul primit anul precedent pentru același număr de concerte.

După ce a fost premiată cu trofeul BEST SHOW la Media Music Awards 2015, artista s-a reinventat și a adăugat muzică 100% live cu instumentiști.

Andreea Bălan, vacanță de vis

Departe de muncă acum, Andreea a ales ca o parte din banii câștigați de Revelion să îi dea pe o plecare cu familia, departe de frig. Mauritius a fost alegerea vedetei. „Dupa un drum de 20 de ore in care nu am dormit deloc cu Clarita in brate, dupa ce am despachetat 5 geamantane, dormit cateva ore, apoi calcat, apoi facut ordine dupa copii, si dupa ce am intrat in apa cu Ella, uscat si aranjat, mi-am pus fata de diva 💁‍♀️ si am reusit sa fac si eu niste poze🤩🤪😅💥❤️”, a scris Andreea oe o rețea de socializare.

Revista Presei