Andreea Bălan a dat lovitura! Performanță incredibilă a vedetei: Secretele reușitei

Andreea Bălan

Una dintre cele mai căutate și dorite artiste din România a dat marea lovitură. Andreea Bălan a reușit o performanță incredibilă la care nu mai ajunsese încă din adolescență. Vedeta a dezvăluit toate secretele reușitei.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Andreea Bălan să ajungă la o asemenea performanță. Și totuși, după două nașteri, cântăreața blondă a reușit.

Secretele reușitei Andreei Bălan

Andreea Bălan a trecut prin două nașteri, dar continua să aibă o siluetă de invidiat. Mama a două fetițe, artista a reușit o performanță uluitoare. Și-a recăpătat dimensiunile de dinainte de cele două sarcini.
Andreea Bălan este cu siguranță o femeie norocoasă. Își permite să consume și dulciuri fără să-și facă probleme că ar lua în greutate.

Artista și-a impus o serie de reguli în ceea ce privește alimentația, care o ajută să își păstreze formele de invidiat. „Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat Andreea Bălan, conform libertatea.ro.

Cântăreața nu este prea bună prietenă nici cu exercițiile de la sală. Vedeta arde calorii pe scenă și face destulă mișcare după cele două fiice ale sale. “Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a mai spus cântăreața, conform sursei citate.

Andreea Bălan a mărit tariful pentru concerte

Andreea Bălan a decis să mărească tariful pentru concerte. Chiar vedeta a făcut această mărturisire. Din această cauza, a avut mai puține evenimente în ultima perioadă. Și totuși, rețetă financiară este una de succes. Pe lângă concertele pe care le susține în orașele din întreaga țară, vedete mai cântă și la nunți.
Andreea Bălan are încasări mai mari de când a mărit prețul pentru concertele sale. Chiar dacă participă la mai puține evenimente decât o făcea în mod obișnuit, artista și-a fixat prețuri care să o mulțumească pe termen lung și este exprem de mulțumită, după cum recunoaște chiar ea.„De când s-au majorat tarifele, nu mai am 6-7 concerte pe weekend cum aveam înainte. Acum am 2-3 și sunt mai câștigată. Am timp și pentru familie, pentru fete. La mine este un preț, în formula Andre prețul este mai mare, iar acum nu se mai înghesuie lumea așa, îți dai seama!”, a mărturisit Andreea Bălan, conform Antena Stars.

Revista Presei