Andreea Bălan a dat vestea cea mare! Artista îşi caută bărbat! A depăşit separarea de Burcea

Andreea Balan Instagram

Andreea Bălan a făcut un anunţ surprinzător pe internet, mai ales ținând cont că se află într-o separare totală de George Burcea, tatăl celor două fetiţe pe care artista le are. Recent, aceasta a transmis, într-un mesaj pe Youtube, că se află în căutarea unui bărbat. Vestea a surprins fanii, care nu s-au abţinut să comenteze.

Veste surpriză dată de Andreea Bălan

Andreea Bălan şi George Burcea aşteaptă în prezent redeschiderea tribunalelor pentru a semna actele de divorţ, după ce coronavirus le-a stricat planurile de separare. Timp de cinci ani cei doi au părut un cuplu perfect, însă problemele par să fi început după ce s-au căsătorit oficial. Acum, cei doi au împreună două fiice. În tot acest timp de izolare la domiciliu, Andreea Bălan postează pe Youtube diferite clipuri video în care vorbeşte despre noutăţile din viaţa sa. Recent, ea s-a filmat în timp ce monta o bicicletă pentru fetiţe alături de mama sa, moment în care a transmis că este în căutarea unui bărbat.

“Căutăm bărbat să ne ajute în casă! Să ne monteze lucruri, biciclete”, a explicat Andreea Bălan în timp ce încerca să asambleze bicicleta fiicei sale.

De la ce a pornit despărţirea

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez”, a explicat Andreea Bălan.

Potrivit artistei, George Burcea nu se mai regăsea în viața pe care cei doi o trăiau, însă aceasta i-a înțeles și acceptat motivele.

„În viața în care era nu cu noi nu se mai regăsea și era nefericit. Nefericirea pe care o avea eu pot să o înțeleg până la un punct. Eu știu prin ce traume a trecut în copilărie. Eu cred că suntem definiți din copilărie și suntem 90% trecut, 10% prezent. La un moment dat s-a schimbat din motivele pe care le-ați auzit în presă. Apoi totul a degenerat rapid și m-am trezit că eu nu o să mai am o familie”, a mai spus artista.

Revista Presei