Andreea Bălan, bătaia de joc a lui George Burcea! Ultima mutare a actorului

andreea balan george burcea

Contre și reacții importante pe Facebook, după ce Andreea Bălan pare a fi fost umilită de George Burcea, actorul cu care artista are două fetițe. Ultima postare pe internet a bărbatului a ridicat numeroase semne de intrebare fanilor. Incredibil ce a făcut Burcea.

Cu toate că nu au divorțat oficial, George Burcea și Andreea Bălan sunt despărțiți și doar închiderea tribunalelor și coronavirus este singurul motiv pentru care cei doi nu au divorțat încă oficial. Cu toate acestea, actorul a postat pe rețelele de socializare o imagine în care pare să ia în râs situația în care se află în prezent. După o relație de cinci ani între cei doi, în care dădeau semne că era fericiți, vestea despărțirii lor i-a șocat pe fani. Cu toate acestea, scandalul pare să fi început după ce anul trecut au ales să se căsătorească. Cu toate că ar fi trebuie ca acest lucru să îi apropie, situația a degenerat rapid și cei doi au făcut un scandal monstru.

Anunțul actorului pe Facebook

Chiar dacă divorțul este aproape, cei doi nu au cum să rupă definitiv legăturile pentru moment, mai ales că au împreună două fetițe care au nevoie de ambii părinți. Deși nu mai locuiește alături de cele mici, actorul nu mai poate, din cauza coronavirus, să le mai viziteze în prezent, Andreea anunțând că s-a izolat la domiciliu alături de mama sa și de cele două fetițe. Cu toate acestea, actorul a făcut haz de necaz și a postat recent o știre despre un bărbat care a fost izolat la domiciliu alături de fosta soție, scrie cancan.ro. Postare i-a uimit pe urmăritorii lui George Burcea, care nu au știut cum să reacționeze. Această postare pare însă o ironie la adresa Andreei Bălan, pentru că, de când s-au despărțit acesta a postat pe contul său de Instagram mai multe mesaje cu tentă ironică la adresa acesteia.

Revista Presei