Andreea Bălan, de neînduplecat: Noi condiții crunte i-a pus lui George Burcea. Acuzațiile curg

21 iun. 2020
Andreea Bălan, de neînduplecat: Noi condiții crunte i-a pus lui George Burcea. Acuzațiile curg

Andreea Bălan este de neînduplecat în relația cu George Burcea. Procesul de divorț între cei doi va începe în scurt timp, iar artista face tot ce-i stă în putință pentru a-i îngreuna situația celui care în acte îi este încă soț. 

Andreea Bălan cere custodie exclusivă la tribunal, argumentând, pritnre altele, că soțul său nu are o locuință proprie și, de asemenea, că a fost prins de poliție consumând droguri.

Andreea Bălan, de neînduplecat: Ce condiții crunte i-a pus lui George Burcea

Cu toate acestea, artista își dorește în continuare ca Andrei Burcea să se implice în creșterea fetelor, însă doar în anumite condiții:

Printre condiții se numără și obligația de a le vedea pe fete doar într-un interval orar stabilit de instanță și numai în prezența Andreei sau a mamei sale. De asemenea, o altă condiție s-ar referi la interzicerea dreptului lui Andrei Burcea de a le ia pe cele două fete ale sale într-o altă locație, fără ca Andreea sau mama ei să fie prezente.

“George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele. Andreea este conștientă că cele mici îl divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii”, spun surse din anturajul celor doi,citate de Impact.ro.