Andreea Bălan e dependentă de acest medicament! Nimeni nu a stiut adevarul despre ea pana acum

Andreea Bălan are probleme foarte grave! Divorțul prin care trece nu îi face deloc bine vedetei. Apropiați ai acesteia au mărturisit că vedeta este dependentă de un medicament.

Este vorba despre melatonină, o pastilă pe care o ia pentru a putea dormi.

„Andreea este dependentă de melatonină. Ea altfel oricum nu putea dormi fără să ia acest medicament. Îl ia de ani buni. Dar acum… acum, cu situația dată, se frământă foarte tare, încearcă să înțeleagă unde s-a rupt relația lor și când, pentru că ea credea că sunt mai uniți ca niciodată de când a apărut pe lume și cel de-al doilea copil”, au declarat pentru cancan.ro surse apropiate vedetei.

Nu mai mănâncă

Se pare că Andreea este îngrijorată și de starea fetițelor, lucru ce o face să nu mai aibă poftă de mâncare.

”Andreea radia de fericire, avea familia pe care și-o dorise mereu. Dar totul s-a dus. Ea se macină foarte tare și din cauza fetițelor, că încearcă să facă în așa fel încât ele să nu simtă lipsă tatălui, dar este greu pentru că George era mai mereu cu ele acasă”, au mai spus apropiații.

Andreea Bălan ar fi slăbit foarte mult în această perioadă pentru că nu mai mănâncă.

„A slăbit foarte mult, suferă, are cearcăne, e trasă la față, nu poate mânca și nu poate dormi nici cu melatonină”, au declarat sursele cancan.

Recent, cei doi s-au reunit iar

Cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor, Clara, cei doi s-au întâlnit din nou. Clara a împlinit un an. La petrecere au fost prezenți Andreea Bălan, împreună cu nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

„Unii oameni au spus că eu nu m-am ocupat d copii. Eu cu Clara, a doua fetiță, am stat 90% din timp. El a stat cu prima fetiță, cu Ella, foarte mult timp pentru că eu am avut multe concerte. În vlog-urile mele mereu ziceam că mă ajută. Oamenii m-au exclus pe mine ca mamă.

Pe mine lucrurile astea m-au durut. Eu am fost foarte implicată, poate mai mult implicată la al doilea copil. La primul eu am avut niște contracte de onorat. Atunci când ai doi copii nu poți să plângi. Dacă ești singur și treci prin experiențe de acest gen, te închizi în cameră și plângi până nu mai poți.

Când ai doi copii, nu plângi. De aceea suferința rămâne în sufletul tău. Trebuie să-mi găsesc timpul să sufăr, să pot să mă eliberez și să vindec”, a transmis Andreea Bălan, după despărțire.

Revista Presei