Andreea Bălan e disperată! A ajuns la capătul răbdării: Ce i-a transmis soțului prins drogat

Andreea Bălan e disperată! Vedeta trece prin clipe groaznice. Jumătatea trupei Andre a ajuns la capătul răbdării. Ultimul mesaj transmis soțului prins drogat de poliție este extrem de elocvent.

Andreea Bălan, la capătul răbdării

Pare să fie capăt de drum în căsnicia dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cel puțin asta reiese după ultimul mesaj al vedetei.

Ultimele dezvăluiri din presă privind problemele soţului ei cu drogurile par să fi pus capac oricărei șanse de împăcare. Vedeta a postat un mesaj extrem de dur pe o rețea de socializare.

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieţii sale, iar presa scrie că vedeta este la un pas de divorţ. George Burcea are dosar penal după ce a fost prins de poliţişti la volan sub influenţa cocainei.

Andreea Bălan a postat un mesaj elocvent, în limba engleză, pe contul ei de Instagram. A dat de înţeles că timpul va trebui să vindece toate rănile şi că va trebui să renunţe, referindu-se probabil la relaţia cu soţul său.

“Let it hurt. Let it bleed. Let it heal and let it go. #quotes #life”, a scris vedeta pentru fanii ei de pe Instagram (Lasă să doară. Lasă să sângereze. Lasă să se vindece și renunță. #citate #viata – n.red.)

George Burcea, drogat la volan

În dimineaţa zilei de vineri, 21 februarie, soţul Andreei Bălan a fost oprit de poliţişti pe Blvd. Eroilor din Voluntari, judeţul Ilfov, la mică distanţă de casa sa. În urma testării, George Burcea a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină. “A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate de acest caz, conform click.ro.

Loading...

Revista Presei