Andreea Bălan i-a uimit pe toți! George Burcea a dispărut complet din peisaj. Fanii au reacționat imediat

andreea balan

Adevărul a ieșit la iveală. Andreea Bălan a șocat toți fanii. Relația cu Tiberiu Argint a ajuns la alt nivel, iar acest lucru îl scoate pe George Burcea complet din peisaj. Imaginea postată de vedetă spune totul. 

Până acum câteva luni, fanii își făceau mari griji pentru Andreea Bălan, care trecea printr-o perioadă dificilă, având în vedere separarea de George Burcea. Totuși, pentru artistă viața a luat o întorsătură neașteptată.

După mai multe încercări făcute pentru a salva căsnicia, artista a renunțat și a ales să meargă pe un drum diferit. Astfel, acum, Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint, iar relația lor nu este una ascunsă.

Artista și noul său iubit sunt plecați într-o vacanță, iar acest lucru a și clarificat întrebările cu privire la relația celor doi.

Andreea și Tiberiu au postat fotografii pe conturile lor de Instagram făcute în acelaşi loc şi în acelaşi timp.

Reacția fanilor

Tiberiu, în schimb, a notat “Atenție la babord!!!”.

“Atenţie la tribord!!!“, a scris artista arătând spre iubitul său, pe pagina de instagram.

La scurt timp după postarea fotografiilor, reacțiile fanilor au început să curgă. Foarte mulți dintre ei au felicitat-o pe Andreea Bălan pentru noua relație.

“Același loc. Mă bucur mult că ești fericită”. “Felicitări, și multă sănătate”. “Să vă fie de bine, bravo!”. Felicitări pentru noua relaţie, să fiţi fericiţi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de aceştia.

Revista Presei