Andreea Bălan îl distruge pe George Burcea! Totul s-a terminat. Decizia care anunță divorțul

Scandalul imens dintre Andreea Bălan și George Burcea pare că nu se mai termină. Cei doi nu-și mai vorbesc, iar până la semnarea actelor de divorț mai este doar un pas. Până atunci, vedeta a mai luat o decizie radicală. Totul s-a terminat. Este semnul care anunță divorțul.

Andreea Bălan îl distruge pe George Burcea

Andreea Bălan îl distruge pe George Burcea. Vedeta a decis să scoată la închiriat vila din Băneasa. Anunțul a fost făcut pe site-urile de imobiliare.

„Vilă de lux în duplex de închiriat str Dimitrie Cantemir. 1.600 EUR. Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică şi Jollie Ville, zona Iancu Nicolae, cu loc de parcare în curtea din faţă, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi complet utilată.

Zona este extrem de liniştită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădiniţele din Iancu Nicolae în doar câteva minute.”, se arată în anunţul de pe un site de imobiliare.

Duplexul are 4 camere, o suprafaţă utilă de 160 metri pătraţi, un teren de 250 metri pătraţi şi este mobilată complet. În celălalt duplex, care este similar, stau Andreea Bălan şi fetiţele lor, pentru că George Burcea a plecat din locuinţă.

Vila a fost cumpărată de către Andreea Bălan încă de când forma un cuplu cu Keo. 250.000 de euro au investit cei doi în imobil. După ce s-au despărţit de Keo, Andreea l-a despăgubit pe cântăreţ cu suma cu care acesta contribuise, conform wowbiz.ro.

George Burcea, probleme cu legea

George Burcea este cercetat pentru că a consumat cocaină și s-a urcat la volan după ce s-a drogat, conform comunicatului Poliției. Burcea a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare.

Deși nu mai locuiesc împreună, George Burcea s-a întors în casa unde locuia cu Andreea Bălan. Și-a petrecut câteva ore cu fetițele, Clarita și Ella. A postat apoi un filmuleț pe care Clarita l-ar fi filmat din greșeală, cu descrierea: „Clarita a început filmările la vlogul ei”. Pe fundal se poate auzi cum George vorbește cu cele două fetițe.

Revista Presei