Andreea Bălan îl umilește pe George Burcea! Vrea să-i ia tot. Va ieși un mare scandal

Scandalul momentului din lumea mondenă autohtonă se va transforma într-un adevărat război. Andreea Bălan are un plan clar înaintea divorțului de George Burcea. Vrea să-i ia tot.

Andreea Bălan îl umilește pe George Burcea

Andreea Bălan vrea să-l umilească pe George Burcea. Vedeta a decis ca divorțul să nu aibă loc la notar, în varianta simplă și rapidă, ci la tribunal, în varianta tradițională.

Blonda e decisă să lupte pentru cele două fete Clara și Maria în tribunal. Andreea Bălan vrea să clarifice în instanță tot ce ține de custodia minorelor și avere.

Din cauza stării de urgență, justiția funcționează în regim de avarie, așa că artista va trebui să mai aștepte cel puțin o lună.

„Ideea e că, oricum, aceasta e situația și așa rămâne, adică nu există cale de întoarcere. Nu îmi doresc să mai fiu asociată ca imagine cu el, probabil nici el cu mine. Asta e viața și mergem înainte separat. Bineînțeles, fetele rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Actorul și blonda au fost protagoniștii unui scandal uluitor la începutul acestui an. ai întâi, actorul a fost prins sub influența drogurilor la volan și i s-a făcut dosar penal. Apoi, între cei doi a izbucnit un scandal care a dus la plecarea lui George de acasă și apoi la divorț.

Revista Presei