Andreea Bălan, în stare de șoc! A ajuns, din nou, de urgență, la spital. Ce s-a întâmplat

Andreea-Balan-si-Andra

Clipe de groază pentru Andreea Bălan. Cântăreața a fost în stare de șoc. Frumoasa blondă a făcut mărturii teribile în direct. A ajuns, de urgență, la spital.

Momente îngrozitoare și greu de povestit pentru Andreea Bălan. Vedeta a trecut printr-o cumpănă importantă în viață. Este incidentul care a marcat-o profund.

Andreea Bălan, de urgență, la spital

Andreea Bălan a ajuns, de urgență, la sptal. S-a întâmplat din cauza unui un incident care a implicat-o pe fiica ei cea mică, Clara. Vedeta a făcut mărturisiri teribile la Antena 1. A vorbit despre cea mai mare sperietură pe care a trăit-o. Vedeta a dezvăluit că, în timpul unor repetiții, a primit un telefon din partea soțului ei care i-a dat lumea complet peste cap.

Vedeta a dezvăluit că a aflat, chiar în timp ce se afla la niște repetiții, că fiica ei cea mică, Clara, a leșinat după ce a înghițit ceva. „Am murit”, a explicat artista, la „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată.”, a spus Andreea Bălan.

În momentul în care a aflat vestea, vedeta a explicat că și-a aruncat microfonul și a fugit spre ușile închise, începând să tragă de ele cu putere și să ceară să fie lăsată să plece. Imediat s-a urcat într-o mașină și, în mai puțin de 7 minute, a ajuns la fetița ei. „Am ajuns înaintea Salvării, vreau să spun”, a mai precizat artista.

Din fericire, odată ajunsă acasă, a reușit să dea de o priveliște încurajatoare: micuța Clara se simțea deja mai bine. A început apoi o serie de controale medicale, în căutarea adevărului despre cele întâmplate. Se pare că micuța a înghițit ceva. Ce? Rămâne un mister. Important este că totul s-a rezolvat și că Andreea Bălan a făcut față cu brio acelei zile, în care a ținut, culmea, și un concert!

Revista Presei