Andreea Bălan, la capătul răbdării! Vedeta l-a umilit în public pe soțul ei: Dovada că totul s-a terminat

Este scandal imens în lumea mondenă. Telenovela care îi are în rolurile principale pe Andreea Bălan și George Burcea pare că nu se mai termină. Acum, vedeta este cea care a ieșit la atac.

Andreea Bălan, la capătul răbdării!

Andreea Bălan a ajuns la capătul răbdării. Vedeta a răbufnit pur și simplu și l-a uilit în public pe soțul ei. Este dovada că totul s-a terminat și că divorțul a ajuns să fie doar o formalitate.

În ultima vreme, au apărut în presă toate scandalurile din familia Andreei Bălan. S-a vorbit despre divorț înainte ca cei doi să iasă în public și să se despartă oficial.

Apoi, George Burcea, a fost fotografiat în timp ce își căra bagajele din casa unde a locuit cu Andreea Bălan și cu cele două fiice ale lor. Actorul a fost văzut când i-a înapoiat Andreei Bălan mașina de care s-a folosit, apoi a fost fotografiat în timp ce își îndesa hainele într-un taxi. George Burcea și-a dus bagajul la un prieten, unde locuiește de fapt de ceva timp.

Fanii Andreei Bălan au început s-o acuze că nu face nimic pentru a-și salva căsnicia, moment în care vedeta a izbucnit. ”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost unui fan pe o rețea de socializare.

Vedeta nu a mai rezistat și a spus adevărul. George Burcea o părăsește pe Andreea Bălan și nu invers! „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a fost răspunsul tranșant al Andreei Bălan.

Revista Presei