Andreea Bălan, noi dezvăluiri după separarea de George Burcea: Pe mine lucrurile astea m-au durut

07 mart. 2020
Andreea Bălan, noi dezvăluiri după separarea de George Burcea: Pe mine lucrurile astea m-au durut

Apar noi dezvăluiri privind separarea dintre Andreea Bălan şi soţul său, George Burcea. Artista a venit recent cu noi mărturisiri după drama prin care a trecut şi cum căsnicia sa s-a transformat într-un coşmar. Se pare că problemele nu s-au terminat şi aceasta continuă să sufere profund pentru cele întâmplate.

Andreea Bălan, noi mărturisiri despre separarea de George Burcea

Andreea Bălan a vorbit din nou despre problemele sale şi despre despărţirea de cunoscutul actor George Burcea în cadrul unei emisiuni. Aceasta a recunosct că a căzut de acord, împreună cu George Burcea, să nu mai discute despre subiectul despărţirii. Mai mult, artista spune că îi pare rău că fanii au ajuns să creadă că ea nu a fost prezentă în creşterea fetiţelor sale. Andreea Bălan a trecut prin momente teribile în ultimul an, suferind un stop cardiac, acesta fiind şi momentul în care a decis că vrea să se căsătorească.

„Unii oameni au spus că eu nu m-am ocupat d copii. Eu cu Clara, a doua fetiță, am stat 90% din timp. El a stat cu prima fetiță, cu Ella, foarte mult timp pentru că eu am avut multe concerte. În vlog-urile mele mereu ziceam că mă ajută. Oamenii m-au exclus pe mine ca mamă. Pe mine lucrurile astea m-au durut. Eu am fost foarte implicată, poate mai mult implicată la al doilea copil. La primul eu am avut niște contracte de onorat. Atunci când ai doi copii nu poți să plângi. Dacă ești singur și treci prin experiențe de acest gen, te închizi în cameră și plângi până nu mai poți. Când ai doi copii, nu plângi. De aceea suferința rămâne în sufletul tău. Trebuie să-mi găsesc timpul să sufăr, să pot să mă eliberez și să vindec”, a transmis Andreea Bălan, recunoscând că singura sa prioritatea este să aibă grijă de fetițele ei.