Andreea Bălan, obligată să-și crească fetele singură! O nouă lovitură din partea lui George Burcea. Este rușinos

andreea balan george burcea

Ies la iveală noi secrete incredibile despre George Burcea. Se pare că Andreea Bilan va fi nevoită să-și crească fetele singură.

Andreea Bălan, obligată să-și crească fetele singură

George Burcea a părăsit căminul conjugal în umră cu ceva timp și doar pandemia de coronavirus îl mai ține legat de Andreea Bălan. Divorțul nu se va putea pronunța prea curând. Se pare că actorul nu e pea interesat nici să-și vadă copiii.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care vor rămâne în grija mamei. Va fi proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe. Se pare însă că actorul vrea să fugă de responsabilități.

George Burcea nu ar fi fost de acord cu propunerea de a-și vizita fiicele mai mult de o dată pe săptămană. Acesta este încântat de faptul că a scăpat de toate responsabilitățile familiale și că nu trebuie să mai contribuie financiar în creșterea copiilor.

Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ.

O sursă din anturajul celor a dezvăluit suma exactă pe care acesta o va plăti pentru cele două fiice ale sale: Ella şi Clara.

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi, conform cancan.ro.

Revista Presei