Andreea Bălan rupe tacerea. Ce mesaj i-a transmis Vivianei Sposub. George Burcea, socat

de: Ana Toma
26 oct. 2020
Andreea Bălan rupe tacerea. Ce mesaj i-a transmis Vivianei Sposub. George Burcea, socat

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai fericiți ca niciodată, însă ultimul mesaj transmis de Andreea Bălan va da peste cap relația celor doi. Fosta soție a lui George Burcea a dat cărțile pe față după luni bune de la despărțire.

După luni de zile în care s-au atacat reciproc unul pe celălalt, Andreea Bălan a recunoscut în fața tuturor că se bucură extrem de mult pentru relația pe care George Burcea o are în prezent, ba mai mult de atât aceasta are speranțe mari.

Artista nu mai are niciun sentiment pentru actor și consideră că Viviana Sposub este cea care ar putea să-l schimbe în bine. De asemenea, Andreea Bălan încă în este de părere că fostul ei soț  este ”un om bun, dar care s-a pierdut pe drum”.

”Sentimente nu mai există, ei mai sunt împreună doar în acte, pentru că Andreea își dorește custodie exclusivă pentru fetițe. Însă ea nu-l mai iubește pe George, tot ce s-a întâmplat între ei a făcut-o să spună stop.
Până acum, se tachinau, ea a mai ieșit să spună cât a suferit și toate cele, dar acum nu mai este interesată de el ca bărbat. Este fericită cu Tiberiu și chiar spune că se bucură că George are o relație stabilă cu o fată așa frumoasă.

Chiar speră ca Viviana să-l schimbe, să redevină cel care era înainte, pentru că el e un om bun, dar care s-a pierdut pe drum. Ea chiar ne-a zis că speră ca Viviana să înțeleagă că nu are nimic cu ea, nici nu o cunoaște, nu e geloasă pe ea, ba chiar se bucură că sunt împreună”, a declarat o sursă apropiată artistei, pentru Fanatik.

Scandalul a luat sfârșit

Ultimele declarații făcute de Andreea Bălan dau de înțeles că cei doi au îngropat securea războiului după luni de zile în care a fost o tensiune constantă. Cei doi și-au anunțat separarea încă de la începutul acestui an, iar de câteva luni, artista și-a refăcut viața cu Tiberiu Argint.

Cei doi au avut o relație de cinci ani, iar în prezent au două fetițe împreună, pe nume Ela și Clara. Divorțul de George Burcea nu este primul eșec al Andreei Bălan. Artista a mai avut o relație de opt ani cu Keo, care din păcate a înșelat-o cu altă artistă, care i-a dăruit și un copil, tot o fetiță.