Andreea Bălan s-a răzgândit! Ce i-a transmis lui George Burcea. Toată lumea a rămas mască

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărți la începutul acestui an. Timp de câteva săptămâni, cei doi s-au certat și s-au despărțit, iar divorțul părea doar o formalitate.

Mesaj incredibil al Andreei Bălan

Se pare că avem parte de o răsturnare de situație. Cel puțin ultimul mesaj al blondei a lăsat fără cuvinte pe toată lumea.

Aflată în plin proces de divorţ cu actorul George Burcea, Andreea Bălan pare să treacă foarte greu peste această despărţire şi îi trimite acestuia un mesaj cu subînţeles.

Se pare că toată această perioadă a afectat-o pe artistă care poate a început chiar să-i ducă dorul fostului ei partener de viaţă. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un fragment din melodia lui Ruby “Pe unde-ți umblă inima”, iar versurile alese ne pot duce cu gândul la faptul că Andreea Bălan a început să fie afectată de despărţire.

“Pe unde-ți umblă inima

În care piept mai bate

Cum de poți zâmbi așa

Cu gândul în altă parte”

Andreea Bălan merge la un psiholog în această perioadă, pentru a trece mai uşor peste momentul divorţului. Aceasta a explicat că mulţi oameni, în mod inconştient, sabotează relaţiile de iubire sau prietenie şi au o percepţie greşită asupra vieţii.

“Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercăm să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de către familia în care au crescut.

Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viață în bine”, a precizat de curând Andreea.

Loading...

Revista Presei