Andreea Bălan s-a răzgândit? George Burcea e terminat. Decizie radicală chiar înainte de divorț

de: Ana Toma
19 iun. 2020
Andreea Bălan s-a răzgândit? George Burcea e terminat. Decizie radicală chiar înainte de divorț

Răsturnare de situație în familia Andreei Bălan. Artista s-a răzgândit în ceea ce privește custodia celor două fetițe ale sale, cu doar câteva săptămâni înainte ca procesul de divorț să înceapă. George Burcea nu mai are nicio șansă. 

Andreea Bălan este hotărâtă să ceară custodia exclusivă la tribunal, iar motivul invocat de artistă este că George Burcea, tatăl celor două fetițe nu are o locuință proprie și a fost prins consumând droguri în urmă cu câteva luni.

Totuși, artista își dorește un tată în viața fetelor sale, așa că, potrivit motivației pe care avocata artistei a depus-o, Andreea vrea ca actorul să contribuie la creșterea lor, dar în anumite condiții impuse de ea.

Potrivit informațiilor oferite de Impact.ro, George Burcea își poate vedea fetițele doar într-un interval orar fix, iar acest lucru trebuie să se întâmple doar de față cu artista sau cu mama sa.

Fetele îl divinizează pe George Burcea

Surse din apropierea vedetei au declarat pentru Impact.ro că George Burcea își dă tot interesul pentru creșterea fetițelor și petrece foarte mult timp alături de acestea. De asemenea, Andreea Bălan este conștientă de faptul că cele mici ”îl divinizează pe George”.

„George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele. Andreea este conștientă că cele mici îl divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii.

George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrug o dată la trei luni.

Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor”, au dezvăluit sursele citate.