Andreea Bălan și-a ieșit din minți! Avertisment pentru fani. Au început mizeriile

Andreea Bălan are probleme foarte mari. Se află la un pas de divorț de George Burcea, dar asta nu e tot. Vedeta și-a ieșit din minți și le-a transmis un avertisment fără precedent fanilor.

Andreea Bălan și-a ieșit din minți

Vedeta trece prin zile de coșmar. Scandalul cu George Burcea nu a fost de ajuns. Din cauza despărțirii prin care a trecut, a început să slăbească foarte mult, iar acest lucru a venit ca un avantaj pentru firmele de medicamente pentru slăbit.

Multe cântărețe au devenit victime în mediul online al unor știri false. Nici Andreea Bălan nu a făcut excepție. A fost folosită pentru promovarea unor produse de slăbit. După ce a trecut prin despărțire, artista a început să slăbească mult. Pentru unii a fost doar un avantaj pentru a-și vinde produsele.

Cântăreața a făcut un anunț pe pagina sa de socializare unde a distribuit știrile false. Artista le-a spus fanilor să nu creadă în aceste reclame, și să evite sub orice formă accesarea lor.

Acestea folosesc imagini fără autorizarea vedetelor. Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant, cerând ajutorul pentru salvarea unui băiețel. Numele lui este Darius și are probleme grave de sănătate. Operația care depinde de viața lui costă 90800 de euro, suma pe care părinții lui nu și-o pot permite.

„Micuțul Darius a trecut deja prin prea multe operații pentru cei 3 anișori ai săi. Urmează o perioadă de tratamente ce pot fi efectuate doar cu ajutorul dumneavoastră. Dacă nu se va strânge suma necesară, acesta va fi nevoit să întrerupă tratamentul, iar șansele lui de supraviețuire se vor diminua considerabil.

Vă rugăm să nu rămâneți indiferenți și să ajutați acest copilaș să aibă o copilărie așa cum ar trebui. Fără boală!”, a transmis asociația ”Salvează o viață”.

Revista Presei