Andreea Bălan știa că va divorța! Răsturnare completă de situație. George Burcea a mărturisit totul

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

Răsturnare completă de situație în plin divorț. George Burcea a spus adevărul despre relația dintre el și Andreea Bălan și modul în care funcționau lucrurile între cei doi chiar înainte de nuntă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. 

Odată ajuns la ”Ferma”, George Burcea nu se mai ascunde. Acesta a continuat seria mărturisirilor șocante legate de relația dintre el și fosta sa soție. Potrivit actorului, Andreea Bălan a fost cea care și-a dorit să se căsătorească, în ciuda faptului că cei doi nu se înțelegeau atât de bine.

”Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o”, a mărturisit George Burcea, pentru OK Magazine.

Actorul a mai precizat că unul dintre motivele evidente ale separarării îl reprezintă respectul reciproc. Se pare că Andreea Bălan nu acorda respectul și nici atenția necesară visurilor și planurilor pe care George Burcea le avea.

”La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt.

În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a mai spus actorul.

Vrea pensie alimentară mai mare

La nici câteva luni, Andreea Bălan și-a refăcut viața, însă George Burcea nu va scăpa de responsabilități. Potrivit wowbiz.ro, artista își dorește să demonstreze faptul că fostul ei soț nu este potrivit pentru a avea grijă de cei doi copii și își dorește, totodată, o pensie alimentară, care crește în funcție de veniturile acestuia.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătrilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, a mărturisit o sursă pentru wowbiz.ro.

Revista Presei