Andreea Bălan surprinde pe toată lumea! Dezvăluiri neașteptate despre Andra

Dezvăluiri neașteptate din lumea mondenă. Andreea Bălan surprinde pe toată lumea. Cântăreața a făcut mărturisiri incredibile despre o altă vedetă din showbiz, Andra Măruță. Cele două și-au început cariera muzicală aproape în același timp.

Nimeni nu se aștepta la asemenea dezvăluiri. Andreea Bălan a vorbit pentru prima data despre relația cu Andra Măruță, colega ei de breaslă. Cele două se cunosc de aproape două decenii și au trecut prin multe împreună.

Imaginea care spune totul

Andreea Bălan și Andra s-au reîntâlnit după ceva timp. Pe cele două nu le unesc, se pare, doar scena, ci și o prietenie veche, dar și multe experiențe împreună.

Blonda a imortalizat momentul întâlnirii și l-a împărtășit alături de fanii ei virtuali. Alături a scris și un mesaj foarte emoționant despre relația ce le leagă pe cele două. „Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântam pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel. Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu Andra, am aceeași bucurie inocentă ca la 13 ani. Unele sentimente nu se schimbă niciodată, chiar dacă trece timpul”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Când și-au început cariera muzicală

 Andreea Bălan, dar și Andra Măruță și-au început cariera foarte devreme. Andreea a debutat în televiziune în 1994, la doar zece ani, la emisiunea Ba da, Ba nu. Peste doi ani și-a lansat primul album, Amețiți de fum.

A devenit însă cunoscută în 1998, când s-a lansat trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. Între 98 și 2001, cele două au lansat șapte albume și au avut mii de concerte.

După destrămarea trupei, Andreea Bălan și-a continuat cariera solo, dar a intrat și în lumea televiziunii, acolo unde a câștigat și show-ul Dansez pentru tine, de la ProTV.

Cu doi ani mai mica decât Andreea Bălan, Andra a debutat și ea devreme pe scenă. Primul album l-a lansat în 2001, când avea doar 14 ani. Primii pași pe scenă i-a făcut însă la TiptopMinitop când a cântat, la doar 7 ani, piesa lui Whitney Houston – Will Always Love You. Are deja 16 albume în cei 18 ani de carieră solo.

Loading...

Revista Presei