Andreea Bălan va câștiga o avere de Revelion! Câți bani încasează din cele 5 concerte pe care le va susține într-o singură seară

Andreea-Balan-si-Andra

Una dintre cele mai apreciate și căutate cântărețe din România se umple de bani. S- aflat cât va câștiga Andreea Bălan de Revelion și câte concerte va susține blonda în noaptea dintre ani.

Andreea Bălan nu va fi singură de Revelion. Va fi jumătatea trupei Andre care va da lovitura în noaptea dintre ani.

Andreea Bălan se umple de bani

Andreea Bălan se umple de bani în noaptea de Revelion. Blonda va face show în cinci locații, iar banii vor fi pe măsură.

Publicul o poate vedea în cinci locații. Piața Constituției și la alte patru evenimente organizate la diferite hoteluri aflate la munte. Jumătatea trupei Andre va bate palma cu organizatorii pe o sumă ce se va învârti în jurul a 17.000 de euro, anunță Ciao.

Cât despre onorariul celor două Andrele, pentru un concert desfășurat la balul bobocilor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu cântă pentru suma de 5.000 de euro. Când e singură Andreea Bălan cere 2.500 de euro.

Andreea Bălan, vedetă de la o vârstă fragedă

Andreea Bălan a ajuns vedetă de la o vârstă fragedă. Blonda a debutat în TV în 1994, la emisiunea pentru copii ”Ba Da, Ba Nu”, iar doi ani mai târziu și-a lansat primul album, ”Amețiți de fum”. Din acel moment, toate s-au schimbat. L-a cunoscut Petrișor Ruge, iar împreună au cucerit Mexicul, dar și românii, cu dansurile lor. Despre show-urile lor, pe site-ul ei este scris că: ”Andreea Bălan aduce unul din cele mai energice show-uri din România! După ce a fost premiată cu trofeul BEST SHOW la Media Music Awards 2015, artista s-a reinventat și a adăugat muzică 100% live cu instumentiști. Cele mai bune hit-uri și cover-uri într-un show plin de surprize”.

Revista Presei