Andreea Bănică se operează de urgență. Ce a pățit artista: ”Mi-e frică fraților, mi-e frică!”

de: Ana Toma
28 mai 2021
Andreea Bănică se operează de urgență. Ce a pățit artista: ”Mi-e frică fraților, mi-e frică!”
Andreea Bănică

Andreaea Bănică se operează de urgență. Deși a încercat să amâne acestă operație pe cât a putut de mult, artista a început să aibă dificultăți de respirație din ce în ce mai mari, așa că nu mai are nicio scăpare.

De ani buni, Andreea Bănică se confruntă cu probleme cu respirația, iar în final a decis să își ia inima în dinți și să se programeze. Vedeta se va opera chiar de 1 iunie și speră să își revină rapid.

Ce a pățit Andreea Bănică

Andreea Bănică și-a informat prima oară fanii cu privire la intervenția chirurgicală pe care o va face. Artista mărturisește că nu mai respiră bine deloc, și nu se mai oxigenează așa cum o făcea înainte, motivul, deviația de sept.

Chiar dacă a amânat momentul încă de când avea primele simptome, situația a degenerat, așa că vedeta nu mai are de ales. Pe 1 iunie va merge la chirurg și speră că va respira mai bine după intervenție.

”Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată, dar trebuie. Când nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Când a descoperit afecțiunea

Vedeta le-a mai povestit fanilor că a descoperit deviația de sept în urmă cu cinci ani, atunci când și-a făcut un RMN. L-a refăcut de atunci la fiecare șase luni, iar acum și-a luat inima în dinți.

Mai mult de atât, atât doctorii cât și soțul ei i-au recomandat să facă cât mai repede operația. Cu toate astea, vedeta este speriată și șocată în același timp sperând că totul va trece repede. Deși trebuie să se opereze la finalul lunii iunie, doctorul i-a oferit șansa să termine cu toate mult mai devreme, lucru pe care artista l-a și făcut.

”Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac odată la șase luni. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât.

Inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă m-a sunat doctorul și mi-a spus dacă pot mai devreme, pe 1 iunie. Vă dați seama că am avut un șoc. Am stat de vorbă cu Lucian și mi-a zis să fac operația cât mai repede, că mă susține și e lângă mine. Mi-e frică, fraților. Mi-e frică”, a mai explicat Andreea Bănică.