Andreea Berecleanu, în doliu! Vedeta TV, lacrimi de tristețe pe Facebook: S-a dus un om bun și drept

media-138756068974461500

Andreea Berecleanu, cunoscuta vedetă de televiziune, a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe după ce un reputat producător de televiziune a fost răpus de cancer.

Producătorul de televiziune Cristian Pavelescu a murit

Andreea Berecleanu a transmis, printr-o postare pe contul său de socializare un mesaj trist după ce producătorul său de televiziune, Cristian Pavelescu, a murit.

Omul alături de care a lucrat aproape toată cariera sa și-a găsit sfârșitul după o luptă grea cu cancerul. Cristian Pavelescu era bolnav de mai multe vreme, însă nimeni nu a știut.

Fosta prezentatoare a intrat pe profilul lui de Facebook să vadă ce a mai postat și a văzut ca la fotografia de copertă avea o imagine cu ea de la pupitrul știrilor. Aceasta s-a întristat și a scris un mesaj emoționant în memoria lui Cristian Pavelescu.

Mesajul Andreei Berecleanu

„Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata.

Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte sa ne fi contrazis profesional, era si greu sa-i contesti sau sa-i corectezi stiinta si talentul. Ele veneau in primul rand din educatie. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli.

Pentru ca avea rabdarea, dorinta si priceperea de a face o capodopera din orice stire. Din punct de vedere vizual, isi dorea sa obtina maximum de emotie. Ultima conversatie avuta a fost anul acesta, dupa un jurnal. Mi-am dat seama ca eram pe aceeasi lungime de unda, priveam la fel lucrurile.

Simteam unde s-a gresit in jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Si de multe ori faceam haz de necaz, zambeam complice. Nu am stiut ca avea o suferinta, nu a vrut sa o impartaseasca pentru a nu deranja, a nu se victimiza. Zefi a avut multa forta, forta binelui. Si asa va ramane in amintirea mea, un om demn.

Astazi, la aflarea tristei vesti, am vrut sa vad ce a mai postat de curand pe pagina lui de fb. Si am dat de o imagine cu mine in regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun si drept. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a transmis Andreea Berecleanu pe Facebook.

Revista Presei