Andreea Berecleanu s-a făcut de rușine! Ce secret ținea prezentatoarea? A spus totul

22 ian. 2020
Andreea Berecleanu s-a făcut de rușine! Ce secret ținea prezentatoarea? A spus totul

Andreea Berecleanu, vedeta Antenei 1, a spus totul despre copilăria ei și despre momentele petrecute în școală. Aceasta și-a amintit de o întâmplare foarte rușinoasă și neplăcută.

Jurnalista a povestit că părinții săi erau foarte stricți cu ea, dar și că, din păcate, a avut o problemă mare la școală. Era pe punctul de a fi exmatriculată.

„Ţin minte că tata a fost chemat la şcoală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict.

Şcoala la care învăţam şi la care am învăţat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea nişte reguli cu atât mai stricte, pentru că era o şcoală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soţia lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceauşescu.

Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să menţină prestigiul şcolii.”, și-a început Andreea Berecleanu mărturisirea, despre anii de școală.

Totul a pornit de la niște porecle, lucru nepermis în acea perioadă

„Eram în clasa a V-a şi, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă nişte porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la şcoală şi i s-a atras atenţia, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii.

A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante şi nu puteai să dai explicaţii la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a şi fost singurul argument pe care l-au avut părinţii mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din şcoală pe un motiv ca acesta”, a mai susținut prezentatoarea TV, potrivit okmagazine.ro.