Andreea Berecleanu se revoltă! Război total în plină pandemie. Este o limită

Andreea Berecleanu se revoltă! Fosta prezentatoare de la Antena 1 a intrat într-un război total, în plină pandemie. Aceasta i-a atacat dur pe medicii din clinicile particulare.

Andreea Berecleanu se revoltă

Andreea Berecleanu e revoltă. A dat totul din casă. A intrat într-un război total cu unii medici și le-a transmis un mesaj extrem de dur.

Vedeta a plecat de la Antena 1, dar a devenit mai activă pe rețelele de socializare. Cel mai recent mesaj al acesteia are în vizor pandemia de coronavirus. Aceasta a făcut dezvăluizi despre măsurile pe care ar trebui să le facă mulți oameni de afaceri și l-a dat exemplu chiar pe soțul ei, chirurgul Constantin Stan.

Berecleanu a dezvăluit că soțul ei și-a închis toate afacerile medicale în perioada această, dar unii colegi de breaslă nu au făcut asta. Măsurile în cauză sunt recomandări provenite de la Societatea Română de Chirurgie Plastică și Estetică. Cu toate astea, în mediul privat operațiile continuă pe bandă rulantă.

„Este o limită în toate. Este un prag care ține de bun simț, de decență, de responsabilitate. Iar medicii trebuie să fie un prim exemplu pentru societate. În această perioada, deși nu a existat nicio anulare din partea pacientelor soțului meu, a hotărât să închidă tot.

Și va asigura salariile tuturor angajaților, deși nu este o misiune ușoară. Aceasta este și recomandarea Societății Române de Chirurgie Plastică și Estetică. Dar, ce credeți? În mediul privat, încă se operează bine merci.

Ba chiar există medici cunoscuți care trâmbițează operații estetice, prevalându-se de bunul mers al economiei și de caracterul de urgență a tipului de intervenție. Este o lipsă de responsabilitate, dar și o dovadă de lăcomie! Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas, la față, etc!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare

Revista Presei