Andreea Esca a dezvăluit motivul! De ce nu pleacă de la ProTV

23 oct. 2019
Andreea Esca a dezvăluit motivul! De ce nu pleacă de la ProTV

Andreea Esca, marea vedetă a ProTV-ului a dezvăluit motivul pentru care nu a părăsit și nu va părăsi televiziunea pentru mult timp de acum încolo.

Răspunsul este unul foarte simplu dacă ne uităm la audiențele canalelor de televiziune. ProTV este lider de audiență și ia fața marilor rivali întotdeauna.

Vedeta spune că nu poate pleca pentru că în România nu este post TV mai bun decât ProTV.

“Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca.

Știrista a vorbit și despre operațiile estetice și a dezvăluit cum se menține în formă.

“Nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie“, a spus Andreea.

Aceasta încearcă să evite, atât cât poate, dulciurile și carbohidrații.

“Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea.

Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca.