Andreea Esca a recunoscut în direct ce salariu are la Pro Tv! I-a răspuns întrebării lui Celentano de la Las Fierbinți

Andreea Esca este cu siguranță cea mai bună prezentatoare de știri din România și pentru că este fără egal, aceasta are un salariu ce se ridică la nivelul standardelor ei. Câți bani câștigă vedeta la Pro TV se întreabă foarte multă lume.

Știrista i-a mărturisit totul lui Celentano. S-a întâmplat pe platourile de filmare de la Pro TV. Iată cum a reacționat actorul când a aflat suma imensă.

Adrian Văncică a rămas șocat când a auzit cât câștigă vedeta într-o singură lună. Vorbim de suma de 40 000 de euro. Pe lângă asta, Esca are și propria afacere.

Aceasta deține o firmă care se ocupă de producția cinematografică, iar anul trecut, conform datelor înregistrare la Registrul Comerțului, vedeta a avut un profit de 525.706 lei.

Ce studii are Andreea?

Vedeta a urmat școala sportivă ”Emil Racoviță” și Liceul Gheorghe Lazăr. Esca a absolvit studiile universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism. Ulterior, a urmat programe de pregătire profesională la : Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Pe lângă afacere și știri, Andreea este realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM și posesoarea site-ului andreeaesca.com.

Loading...

Revista Presei