Andreea Esca a recunoscut tot! Ce a ascuns până acum? Nu a observat nimeni

250andreea-esca-465×215

Andreea Esca are probleme. Cea mai bună prezentatoare de știri din România a recunoscut totul și a și dezvăluit cum procedează într-o situație în care foarte multe femei se regăsesc.

Este vorba despre kilogramele care se depun rapid. Știrista a recunoscut că nu a fost niciodată pe persoană slabă, dar nici foarte grasă. Andreea spune că are fluctuații mari de greutate, în ultima perioadă.

Andreea Esca a mărturisit că, în ultima perioadă, are fluctații mari de greutate, dar reușește să facă totul ”nevăzut”.

„Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA.

Vedeta Pro TV a mărturisit și cum reușește să se mențină în formă.

”În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a declarat Andreea Esca.

Revista Presei