Andreea Esca a rupt tăcerea: Mi-era frică și mi se părea S.F. Viața ei s-a schimbat radical

esca

Andreea Esca a trecut prin momente dureroase după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv a vorbit despre schimbările pe care acest virus le-a adus atât în viața ei cât și în viața tuturor persoanelor care au trecut prin acest calvar.

Andreea Esca nu a fost singura care s-a infectat cu COVID-19. Soțul și fiul ei au avut și ei acest virus, iar în cazul lui Alexandre Eram, evoluția virusului a fost destul de dură.

Vedeta a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată într-un editorial pentru A-List Magazine despre experiențele neplăcute prin care a trecut și de asemenea, aceasta consideră că acest virus a schimbat mersu lumii în doar câteva luni, cu totul.

”Nu m-aș gândit la așa ceva nici în ruptul capului. N-am fost nici măcar fan al filmelor cu asemenea teme. Nu știu dacă am avut stare să văd vreunul până la capăt. Mi-era și frică și mi se părea și S.F. Nu aș fi exclus apariția unui război, clasic sau cibernetic, a unor revolte populare cauzate de prea marile discrepanțe sociale…. dar la o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni și căreia să nu-i dăm de cap, cu toată știința anului 2020, nu m-aș fi gândit. La început am crezut că nu va ajunge la noi, apoi că, și dacă a ajuns, va trece repede, iar încet, încet, mi-am dat seama că va complicat.

Am început să ne izolăm de colegi, de prieteni, de părinți, de copii. Ce părea o soluție de moment s-a permanentizat pentru luni întregi. Am trecut de la a mă gândi că e doar o experiență la a mă înfricoșa că multe, multe lucruri riscă să se schimbe pentru totdeauna. A fost fun să dansez la trei petreceri online și să particip la câteva meetinguri pe Zoom, House Party și alte din astea”, a mărturisit Andreea Esca.

Cum este pe platoul Pro Tv

Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv a povestit și care este situația pe platourile de filmare. Aceasta este nevoită să lucreze cu o mică parte din colegi și să păstreze distanțarea socială.

Andreea Esca a mărturisit că toate aceste reguli sunt destul de greu de respectat, având în vedere și jobul pe care îl are.

”A fost de înțeles să lucrez cu o foarte mică parte dintre colegi, să intrăm prin culoare separate, să nu avem acces decât în anumite zone, să nu dăm mâna, să purtăm măști, să ne dezinfectăm etc… dar când nu se mai termină… e greu. E foarte greu.

Pentru toți, și cu siguranță pentru mine, care fac parte din categoria celor care, când vorbesc, îți pun sigur mâna pe spate, pe braț, cumva. Și care iubesc viața în comunitate”, a povestit Andreea”.

Revista Presei