Andreea Esca a spus adevărul: unde a lucrat înainte să se angajeze la Pro Tv și ce salariu încasa. A surprins pe toată lumea

22 oct. 2020
Andreea Esca a spus adevărul: unde a lucrat înainte să se angajeze la Pro Tv și ce salariu încasa. A surprins pe toată lumea

Andreea Esca este în prezent cea mai populară și iubită prezentatoare de știri din România. Lucrează la Pro Tv din anul 1995 și a obținut numeroase premii prestigioase care-i atestă supremația în domeniu. Aproape toate buletinele de știri pe care le-a prezentat în cei 25 de carieră au fost lider de audiență.

Cătălin Măruță a sărbătorit și el 13 ani de Pro Tv, prilej cu care a invitat-o pe Andreea Esca în emisiunea sa. Aceasta a afișat un decolteu deosebit de generos, dar ca de fiecare dată a cucerit publicul prin discursul său deosebit de captivant. Ea a răspuns și provocării lui Cătălin Măruță de a aduce 13 fotografii cu ea.

Care a fost primul job al Andreei Esca și ce salariu încasa

Una dintre acesta o înfățișa pe celebra prezentatoare, în perioada liceului, cu o pereche frumoasă de ochelari. „Am adus această fotografie pentru a vă arăta acești cercei. A fost primul lucru câștigat din banii mei”, a mărturisit Andreea Esca. Aceasta a povestit că făcuse figurație într-un film și primise ca salariu 100 de lei. Toți banii câștigați i-a cheltuit pe acea pereche de cercei, achiziționată de la magazinul Eva de atunci.

Andreea Esca a făcut studii de Jurnalism, iar apoi la sfatul unui prieten s-a prezentat pentru un interviu la postul de știri SOTI, pe care l-a și trecut cu brio. A urmat apoi un stagiu la CNN și o propunere să rămână să lucreze pentru cea mai mare televiziune din lume, dar a refuzat și s-a întors acasă.

La scurt timp s-a angajat la Pro Tv, iar după acel „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută” a scris istorie în televiziune devenind astăzi un model demn de urmat.