Andreea Esca, cea mai mare umilință pentru Sandra Stoicescu. Vedeta Pro Tv a făcut-o knock out pe vedeta Antena1. Ce s-a întâmplat

andreea esca sandra stoicesu

Alessandra Stoicescu sau Sandra Stoicescu, cum o știe toată lumea, a debutat în televiziune cam în același timp cu Andreea Esca, adică acum mai bine de 20 de ani. Parcursul profesional a fost oarecum similar, doar că vedeta Pro Tv a reușit să fie mai populară și mai apreciată de public, bucurându-se de-a lungul anilor de numeroase premii suflate, practic de sub nasul vedetei Antena1.

Mulți ani, Sandra Stoicescu a prezentat Observatorul de la Antena1, iar Andreea Esca Știrile Pro Tv. Duelul audiențelor a fost de fiecare dată câștigat de Andreea Esca. A urmat apoi o lungă perioadă în care Sandra a trecut la Antena3 și a prezentat un talk show politic, unde s-a impus pe piață ca o figură echilibrată.

Mai mult, conducerea trustului Intact a desemnat-o tot pe ea să se ocupe și să devină imaginea Fundației Mereu Aproape. După sarcină și concediu de maternitate, Sandra Stoicescu nu a mai dorit să revină la Antena3. Și-a dorit locul ocupat de Andreea Berecleanu la Observator și l-a obținut. A curs cu acuzații din partea celei care se afla la pupitrul știrilor de 17 ani, dar decizia fusese deja luată.

Andreea Esca o face din nou knock out pe Sandra Stoicescu

Așadar în urmă cu câteva luni, Sandra Stoicesu a revenit la Observator, care s-a relansat cu o nouă grafică și o nouă abordare a subiectelor, hotătâtă să o detroneze pe Andreea Esca în audiențe. Doar că nici de data aceasta nu i-a ieșit. Practic audiența Observator a mai crescut doar când urma dupe vreun episod cu Vulpița – Viorel, iar publicul mai rămânea ceva timp pe Antena1 și pentru știri.

Chiar și așa Știrile Pro Tv cu Andreea Esca au rămas lider de audiență, iar în acest an, Tv Mania i-a acordat din nou premiul pentru cea mai bună emisiune de știri. Știrile Pro TV, cu Andreea Esca (Pro TV) a devansat încă o dată Observatorul de la Antena1 cu Sandra Stoicescu, ceea ce probabil a nemulțumit-o profund pe ambițioasă fostă vedetă a Antenei3. În categorie au mai fost nominalizate: Telejurnalul de la TVR 1 și Știrile Digi

Citește și:

Revista Presei