Andreea Esca, în pământ de rușine! Cum a fost surprinsă fiica acesteia, Alexia Eram? Se vede influența lui Mario Fresh

15 iun. 2020
Andreea Esca, în pământ de rușine! Cum a fost surprinsă fiica acesteia, Alexia Eram? Se vede influența lui Mario Fresh

Fiica Andreei Esca este deja de ceva vreme în lumina reflectoarelor, fie prin prisma mamei sale, fie prin prisma micilor businessuri pe care le dezvoltă, fie prin prisma relației pe care o are cu artistul Mario Fresh. Cu toate acestea, ultima apariție în presă o va deranja fără doar și poate pe vedeta PROTV.

Andreea Esca și-a construit o carieră extrem de solidă în media. Cu toate acestea, profilul ei a fost tot timpul unul extrem de rezervat, fără scandaluri sau ieșiri publice nervoase.

Ei bine, fiica acesteia părea să-i semene, Alexia fiind de asemenea destul de rezervată în aparițiile publice. În ultima perioadă însă, s-a putut observa o schimbare de atitudine, totul culminând cu ieșirea la rampă dintr-un club de fițe din Mamaia.

S-a urcat pe masă

„Alături de iubitul ei, dar și de alți prieteni, printre care s-au numărat și Lino, dar și Jador, artiștii s-au distrat până în zori, într-un local de fițe din Mamaia.

Astfel că, atmosfera plină de energie și cheful de dans au făcut-o pe Alexia să renunțe la inhibiții și să se urce pe masă. Sub privirile iubitului și a celorlalți prezenți la masă, Alexia a încins atmosfera, lucru apreciat de toți cei aflați în acel moment în clubul respectiv.

Îmbrăcată extrem de lejer, Alexia și-a unduit formele apetisante pe ritmuri care mai de care mai săltărețe. Gestul tineri nu l-a deranjat deloc pe Mario, el fiind și cel care a imortalizat momentul,” notează Spynews.ro.

Cu toate acestea, Alexia Eram este cunoscută ca o fată cuminte, sensibilă, care nu ține cu orice preț să apară în lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, nu puțini se întreabă dacă nu cumva, schimbarea de atitudine i se datorează iubitului ei, Mario Fresh.