Andreea Esca, lovitură cruntă pentru Dan Bittman. Vedeta Pro Tv s-a decis să facă publice adevăruri nespuse până acum

20 apr. 2021
Andreea Esca, lovitură cruntă pentru Dan Bittman. Vedeta Pro Tv s-a decis să facă publice adevăruri nespuse până acum
Andreea Esca

Pentru Andreea Esca anul 2020 a fost cel mai dificil din viața ei. Vedeta Pro Tv a dezvăluit, într-un interviu acordat Irinei Păcurariu pe contul de Youtube Romanian Creative Week, că ea nu a fost obișnuită cu problemele și că viața ei a fost de fiecare dată frumoasă și armonioasă. Dar pandemia i-a dat întregul univers peste cap și a căutat soluții să se adapteze.

Andreea Esca este o persoană extrem de activă și era mai mereu prezentă la evenimentele mondene sau de business la care era invitată. Doar că din cauza virusului, acestea au fost anulate, iar ea a trebuit să se mulțumească cu conversații pe Zoom, Skype sau alte platforma de acest tip.

Andreea Esca, surprinsă și dezamăgită de unii dintre cei pe care-i considera apropiați

În vara anului trecut, vedeta Pro Tv a fost infectată cu noul coronavirus. Și la fel și soțul său, care a avut o formă destul de severă. Acel moment a fost unul intens mediatizat și au fost foarte multe speculații pe subiect. Dan Bittman a ieșit public atunci să afirme practic că Andreea Esca a fost plătită pentru a spune că s-a infectat cu virusul. La acel moment, ea nu i-a răspuns. Și nu a făcut-o nici acum direct, ci indirect.

”N-am mai recunoscut oameni, reacții. Când ajungi într-un moment de criză, e interesant cum reacționează oamenii și pentru mine a fost foarte curios să văd că mulți au avut niște reacții la care nu mă așteptam. Am trecut toți printr-o perioadă care ne-a zguduit.

Nu mi-a părut rău că am vorbit public, pentru că mi s-ar fi părut incorect să nu spun acest lucru când era o mare problemă și când oamenii aveau nevoie de informații, ca să înțeleagă despre ce este vorba. Cum să-mi pară rău? Mi s-ar părea o absurditate să-ți fie rușine că ești bolnav. Nu mi-a părut rău. Am încercat să înțeleg și reacțiile ieșite din comun. Cred că oamenii sunt foarte afectați, speriați, deci pot să înțeleg”, a dezvăluit Andreea Esca la NEXTHASHTAG, pe Youtube.

Andreea Esca a simțit la job că trăiește un coșmar

Vedeta Pro Tv a povestit și despre modul în care se desfășoară job-ul ei acum. Totul este diferit și mult mai dificil decât înainte. Nu de puține ori s-a întrebat dacă trăiește un coșmar sau este real ceea ce i se întâmplă. Andreea Esca a catalogat totul ca fiind extrem de bizar, iar partea cea mai proastă este că încă nu s-a terminat.

„Pandemia ne-a cam epuizat pe toți. Și pe mine, și pe toată echipa. S-a lucrat complet diferit. În afară de mine, la știri, toate echipele au lucrat câte două săptămâni da, două nu. S-au schimbat foarte multe în algoritmul nostru de lucru și ne-a dat peste cap, pentru că sunt 25 de ani de când facem lucrurile într-un fel.

Mi s-a întâmplat uneori, când mă așezam pe scaunul de la jurnal, să-i întreb pe cei care-mi sunt în cască – regizor, producător – dacă și ei simt că suntem în situația asta? Dacă e reală sau am eu un coșmar și mă voi trezi? Pentru că erau zile în care mi se părea că n-are cum să fie adevărat, că nu putem fi tot aici, că n-avea cum să nu se termine. A fost foarte bizar”, a mai spus Andreea Esca.