Andreea Esca nu mai poartă verigheta de o lună! Anunţ surpriză al prezentatoarei PRO TV

esca

Andreea Esca a uimit după ce a recunoscut recent că nu mai poartă verigheta pe deget de mai bine de o lună. Ştirista PRO TV a recunoscut în aceste zile şi motivul. Se pare că decizia sa nu ar avea legătură cu faptul că ar fi divorţat. Care este explicaţia.

Andreea Esca nu mai poartă verigheta

De o lună, vedeta în vârstă de 47 de anu de la Pro TV apare la pupitrul știrilor fără verighetă. ”Nu am dat jos niciodată de pe deget verigheta și inelul de logodnă”,  mărturisea Andreea Esca într-un interviu, în urmă cu câțiva ani. Și, totuși, aceasta a decis că acum este momentul să o facă.

Explicaţia Andreei Esca

”Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia Panturoiu, Magda Mușat, și m-am gândit că ar merge perfect pentru campania noastră. Mi-e dor de noi”, a postat știrista pe Instagram, alungând astfel orice speculație. Practic, pe 13 martie, a fost ultima zi în care Andreea Esca a fost văzută cu bijuterii la mâini.

Andreea Esca şi Alexandre Eram sunt căsătoriți de mai bine de 23 de ani, având două fiice, Alexia şi Aris. Se pare că cei doi se iubesc și astăzi la fel de mult ca în tinerețe, fiind o amilie cum mulți și-ar dori să aibă.

Revista Presei