Andreea Esca surprinde România. Intră în politică: la ce partid? Ce vârstă a împlinit chiar astăzi vedeta Știrilor PRO TV

29 aug. 2021
Andreea Esca surprinde România. Intră în politică: la ce partid? Ce vârstă a împlinit chiar astăzi vedeta Știrilor PRO TV
Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram

Andreea Esca a împlinit chiar astăzi, 29 august, 49 de ani și continuă să arate superb. Aceasta afișează același zâmbet și același tonus ca acum 20 de ani și nu se sfiiește să arate că este o femeie care le are pe toate. O carieră strălucită, o familie perfectă și iubirea și aprecierea celor din jurul său.

Andreea Esca nu-și arată deloc vârsta și iubește enorm jobul de prezentatoare a Știrilor PRO TV, care i-a adus practic gloria. Imaginea ei este una foarte bună, iar asta a ajutat-o să-și dezvolte și alte proiecte. În prezent deține și o revistă proprie, A List Magazine, dar are și afaceri în domeniul turismului și imobiliarelor.

S-a gândit vreodată Andreea Esca să plece de la PRO TV?

Ca orice vedetă cu notorietatea crescută, ea recunoaște că a primit oferte de a intra în politică sau de a migra către alte televiziuni. Dar spune că nu s-a gândit niciodată să plede de la PRO TV.

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.  Nu m-am plâns niciodată de echipă. Mi se pare că toată forța noastră, a Știrilor Pro TV, o reprezintă echipa. Faptul că suntem împreună de zeci de ani, ne cunoaștem bine, știe fiecare la un semn ce vrea să spună celălalt, te bazezi pe omul respectiv, ceea ce e foarte important.”, a dezvăluit Andreea Esca într-un interviu pentru Libertatea.

Intră Andreea Esca în politică?

Întrebată dacă a primit oferte de a intra în politică și dacă ar face acest pas, vedeta Știrilor PRO TV a recunoscut că da, însă le-a refuzat. De asemenea ea a ținut să precizeze că are un punct de vedere despre ceea ce se întâmplă acum pe scena politică, dar că nu dorește să spună public ce crede.

„Am primit oferte de a intra în politică. Cred că, în mod normal, politicienii, clasa politică, se gândesc la persoane care să aibă o foarte mare vizibilitate, credibilitate, mai ales și așa mai departe. Eu nu sunt interesată de acest domeniu. Sigur că am o părere (n.r. despre ce se întâmplă pe scena politică), dar este părerea mea și nu îmi exprim părerile personale public.”, a fost fermă Andreea Esca.