Andreea Esca va fi furioasă! Ce a putut să posteze fiica sa, Alexia Eram, câtă vreme mama și tatăl său suferă de coronavirus

16 iul. 2020
Andreea Esca va fi furioasă! Ce a putut să posteze fiica sa, Alexia Eram, câtă vreme mama și tatăl său suferă de coronavirus

Andreea Esca trece printr-unul dintre cele mai grele momente din cariera sa, după ce s-a infectat cu noul coronavirus după ce ar fi participat la o petrecere privată organizată de noul complex de pe litoral, Novum by the Sea.

Vedeta Pro TV trece print-o criză serioasă de PR, fanii fiind dezamăgiți de tăcerea în care s-a scufundat prezentatoarea Știrilor PRo TV, precum și de reacția inoportună a postului de televiziune, care le-a solicitat celorlalte instituții de presă să nu publice materiale legate de acest subiect.

Situația este cu atât mai complicată pentru Andreea Esca și familia sa cu cât și soțul său ar fi infectat cu noul coronavirus.

Ei bine, în toată acestea situație complicată, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, făcând reclamă la… produse de înfrumusețare.

„V-am promis că vă spun și eu care e definiția frumuseții pentru mine, într-un cuvânt. Acest cuvant pentru mine este carisma. Și aleg să am grijă de frumusețea mea și a părului meu cu gama…“, a scris Alexia pe rețelele sociale.

Postarea nu a fost trecută cu vederea de cei mai critici internauți, care nu s-au ferit să o taxeze pe fiica Andreei Esca, sugerându-i, printre altele, că în loc să facă reclamă ascunsă la produse, aceasta ar tebui să stea în izolare cu mama sa.