Andreea Mantea, bătută de iubitul ei. Ce i-a făcut Cristi Mitrea când erau împreună: ”Știe câte bătăi am îndurat”

de:
19 iun. 2021
Andreea Mantea, bătută de iubitul ei. Ce i-a făcut Cristi Mitrea când erau împreună: ”Știe câte bătăi am îndurat”
Andreea Mantea

Andreea Mantea a dat cărțile pe față. Îndrăgita vedetă de la Kanal D a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cristi Mitrea, dar și despre lucrurile care au dus la separarea celor doi.

Prezentatoare tv a intervenit după ce Cristi Mitrea a spus recent că nu și-a recunoscut fiul, acuzând-o practic pe Andreea Mantea de infidelitate în timpul relației.

Andreea Mantea, bătută de Cristi Mitrea

Andreea Mantea povestește că a fost abuzată de Cristi Mitrea, chiar și în perioada în care era însărcinată cu fiul ei, David. Vedeta susține că nu a vrut să vorbească public despre toate aceste lucruri, de dragul copilului ei, însă ce a făcut fostul ei partener a fost prea mult. 

”A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. 

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a mărturisit Andreea Mantea.

De ce nu apare Cristi Mitrea pe certificatul de naștere

Vedeta a vorbit și despre certificatul de naștere al fiului său. Andreea Mantea susține că și-a dorit ca David să evite calvarul pe care ea l-a trăit și să aibă o linie albă în dreptul numelui tatălui. 

Mai mult de atât, vedeta Kanal D susține că nu înțelege de ce Cristi Mitrea o critică atât de dur și pune la îndoială faptul că David nu ar fi fiul său. 

”Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus Andreea Mantea, pentru wowbiz.ro. 

David nu îl mai vrea pe Cristi Mitrea

Vedeta a vorbit și despre relația lui Cristi Mitrea cu David. Aceasta susține că realitatea este cu totul alta, iar copilul nu îl mai vrea deloc și nici măcar nu îl mai place.

Deși s-a străduit să contureze o imagine perfectă a tatălui său, în final, David a fost cel care l-a respins. 

”Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. 

Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui”, a spus vedeta.