Andreea Mantea în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Cristi Mitrea! Este cea mai mare umilință pentru vedeta Kanal D

03 dec. 2020
Andreea Mantea în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Cristi Mitrea! Este cea mai mare umilință pentru vedeta Kanal D
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Într-un an plin de despărțiri și divorțuri, iată că unele vedete se întâlnesc și se îndrăgostesc. Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, și tatăl copilului acesteia, a fost surprins la ieșirea dintr-un restaurant de fițe din capitală sărutându-se pasional cu nimeni alta decât Iuliana Luciu, sora faimoasei Nicoleta Luciu ș prezentatoarea emisiunii Ghicește Vedeta de la Antena Stars.

Cei doi ai fost surprinși de paparazzi de la Spynews sărutându-se de mama focului și atingându-se pasional. Nu au lipsit îmbrățisările dintre cei doi și nici privirile pline de pasiune.

Până acum, cei doi nu au dat de înțeles că ar avea o relație. Deși sunt prieteni pe Instagram, până acum s-au rezumat doar la like-uri și atât.

Cine este Cristi Mitrea?

Cristi Mitrea este un fost luptător de MMA care a ajuns faimos prin participarea la show-ul Burlăcița unde a cunoscut-o pe Andreea Mantea. Ulterior show-ului, cei doi au avut o relație din care a rezultat un băiețel. Deși cei doi nu s-au despărțit în cei mai buni termeni, păstrează o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună.

La momentul despărțirii celor doi, nu au lipsit zvonurile conform cărora, vedeta de televiziune ar fi fost lovită de fostul iubit în nenumărate rânduri, deși relația lor a fost una scurtă.

Cristi Mitrea nu a dorit mult timp să-și recunoască băiețelul pe care-l are cu Andreea Mantea. Ulterior acesta a revenit la sentimente mai bune și acum petrece timp cu micuțul său. Acum, însă când vedeta Kanal D a aflat cine este noua iubită a celui cu care are un copil nu i-a picat bine deloc. Conform surselor VoxBiz.ro, Iuliana Luciu și Andreea Mantea nu au fost niciodată în cele mai bune relații, iar faptul că Mitrea este acum cu ea este o adevărată umilință pentru mama fiului său.