Andreea Mantea nu mai e singură! Cine este noul său iubit: toată lumea îl cunoaște deja

Andreea Mantea

Se pare că vedeta Kanal D, Andreea Mantea, nu mai e singură! A fost făcută publică imaginea care o dă de gol pe prezentatoarea TV. Fanii sunt încântați de ceea ce au văzut.

Andreea Mantea nu mai este singură

Andreea Mantea nu mai este singură. Cel puțin nu de sărbători și deja se vorbește că ar forma din nou un cuplu cu Cristi Mitrea. Cei doi încearcă să facă tot ce este omenește posibil pentru ca fiul lor să simtă din plin magia sărbătorilor de iarnă petrecute în familie.

Cei doi s-au reunit pentru a-i îndeplini o mare dorință fiului lor: aceea de a-i avea pe amândoi părinții alături. Și nu oricum, ci într-un moment special pentru orice copil, și anume, împodobirea bradului de Crăciun! Andreea Mantea a postat pe o rețea de socializare o imagine cât o mie de cuvinte, semn că fericirea domnește în casa vedetei și că, de dragul copilului, au reușit să treacă peste toate diferențele de opinie și problemele de cuplu. ”Yeeeeeyyyy! Am reusit! 💪🏻💪🏻💪🏻
Am facut bradul! Acasa!”, a scris Andreea Mantea în descrierea imaginii, mândră de realizarea lor.

Andreea și Cristi, poveste de dragoste controversată

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste tumultoasă de dragoste. S-au cunoscut la emisiunea ”Burlăcița” de la Antena 1, dar relația nu a durat prea mult timp. Andreea Mantea însă își dorea de mult timp un copil, iar minunea i s-a îndeplinit. De atunci, vedeta a încercat pe tot posibil să-i ofere fiului ei un climat de dezvoltare cât mai bun, străduindu-se să aibă o relație cât mai bună cu tatăl copilului ei. Mult timp, fanii au sperat într-o reconciliere deplină, iar cei doi să redevină un cuplu, fapt care nu s-a întâmplat până în prezent.

 

Revista Presei