Andreea Mantea nu se mai ascunde! Acesta este adevaratul ei iubit. A recunoscut ca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Andreea Mantea

Surpriză de proporții pentru fanii Andreei Mantea. Vedeta de la Kanal D nu se mai ascunde și a publicat o fotografie alături de iubitul său. Imaginea a stârnit mii de reacții, iar veștile nu se opresc aici. 

Andreea Mantea a decis să își țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor, astfel că, toată lumea se întreabă cum arată misteriosul iubit al vedetei de la Kanal D și de ce se ascunde mereu în spatele camerei.

Vedeta pare că pune preisune pe urmăritorii ei odată cu noua imagine postată. Andreea s-a fotografiat alături de iubitul ei, sărutându-se, sub clar de lună. Chiar dacă cei din nu se văd prea banii, fanii și-au dat seama despre ce este vorba.

Veștile bune nu se opresc aici. Andreea Mantea a decis să nu se mai ascundă, ba chiar să scoată totul la suprafață. Vedeta la Kanal D a vorbit despre răsfățul pe care îl primește în fiecare dimineață. Ea a mărturisit că fiecare zi începe cu un pahar cu apă rece pe stomacul gol, porție de joacă alături de David, după care își pregătește cafeaua în cana preferată.

Iubitul Andreei Mantea vine în emisiune

Cana preferată nu este nici ea neglijabilă, căci are valoare sentimentală, a subliniat ea în timpul declarațiilor. Și asta pentru că, pe cana sa este scris: “jumătatea bună”, iar pe cea a iubitului ei, “jumătatea rea”.

”Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”, a mărturisit în glumă prezentatoarea la KanalD.

Veștile bune nu se opresc aici. Andreea Mantea a decis să nu se mai ascundă, ba chiar să scoată totul la suprafață. Prezentatoarea și-a anunțat fanii că se gândește destul de serios la ziua în care iubitul său va apărea în emisiunea în care ea este protagonistă.

Andreea Mantea are o relație de câțiva ani cu un bărbat misterios pe care fanii de abia așteaptă să-l vadă. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, după ce a confirmat că este într-o relați și s-a declarat mai optimistă ca niciodată.

”Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”, spunea Andreea Mantea atunci.

 

 

Revista Presei