Andreea Mantea nu se mai ascunde! Cine este, de fapt noul iubit: N-a fost ceva ce mi-am propus

andreea-mantea-si-cristi-mitrea

Fanii Andreei Mantea vor fi cei mai încântați la aflarea veștii. Vedeta de la Kanal D nu se mai ascunde și spune adevărul despre relația cu noul ei iubit misterios pe care toată lumea se așteaptă să-l vadă.

Din punct de vedere profesional, Andreea Mantea se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Cariera ei a ajuns la apogeu și înregistrează succes după succes, însă cum stau lucrurile pe plan personal?

Vedeta de la Kanal D este o mămică fericită și nu numai. Chiar dacă nu este căsătorită, Andreea Mantea are o relație de ceva ani, pe care a ales să o țină departe de ochii curioșilor și se pare că asta a fost cea mai bună alegere pe care ar fi putut să o facă.

Cum fanii sunt insistenți și își doresc să-l vadă pe iubitul misterios al vedetei, recent, Andreea Mantea a publicat pe canalul său de YouTube un clip în care a răspuns întrebărilor fanilor, unde, a fost abordat și acest subiect intim.

”Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat.

Adevărul despre relația cu iubitul ei

Andreea Mantea a mărturisit și motivele pentru care a ales să țină la distanță această relație, departe de ochii curioșilor.

”Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

Revista Presei