Andreea Mantea, speriată! Decizia radicală a vedetei. Fiul brunetei, cel mai afectat

andreea-mantea-si-cristi-mitrea

Toată omenirea este extrem de speriată de pandemia de coronavirus. Nici vedetele autohtone nu sunt liniștite deloc și iau decizii radicale. Printre acestea, vedeta Kanal D, Andreea Mantea.

Andreea Mantea, speriată!

Bruneta se află în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe care o moderează la Kanal D. Din cauza pandemiei de coronavirus, Mantea a luat decizii radicale. A luat măsuri de protecție atât pentru ea, cât și pentru fiul ei.

Stabilită de ceva vreme la Istanbul, împreună cu fiul ei, David, bruneta l-a scos pe copil de la grădiniță. ”Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație.

Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate.

Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a dezvăluit vedeta, conform viva.ro.

Andreea Mantea a vorbit și despre situația din Turcia. ”Atmosfera în Turcia este destul de ok, lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la acest moment când acord acest interviu.

Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri. Am văzut că era coadă, multe mașini, făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici. A

m urmărit și canelele de știri, de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor. Deja au început să se închidă multe școli”, a mai spus Andreea Mantea.

Revista Presei