Andreea Mantea va deveni mamă din nou? Vedeta a rupt tăcerea: ”Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”

de: Ana Toma
31 mart. 2021
Andreea Mantea va deveni mamă din nou? Vedeta a rupt tăcerea: ”Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”
Andreea Mantea

Andreea Mantea are o relație de aproape cinci ani de zile cu aceași persoană misterioasă despre care nimeni nu a reușit să afle nimic până acum. Vedeta are grijă să posteze imagini doar cu flori, cadouri, inel de logodnă, însă chipul bărbatului rămâne un mister.

Chiar dacă nu îl arată publicului, asta nu înseamnă că relația dintre cei doi nu este una perfectă. Vedeta a vorbit recent despre viața ei de cuplu, dar și despre o nouă sarcină și o căsătorie în viitorul apropiat.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Despre partenerul Andreei Mantea se știe doar că este un fost coleg de la Kanal D. Cei doi s-au îndrăgostit, în timp ce lucrau la aceași emisiune, el fiind omul din cască, adică producătorul emisiunii

Andreea Mantea iubește de aproape cinci ani același bărbat și a reușit să păstreze secretul privind relația ei până de curând. Deși a postat deseori pe Instagram fotografii cu flori, cadouri, inimioare și chiar un inel de logodnă, Andreea Mantea nu a dezvăluit identitatea viitorului soț, dar admite că iubește și este iubită la fel de intens pe care Andreea o prezenta alături de Bursucu’.

Potrivit unor surse, iubitul Andreei Mantea este un fost coleg al brunetei de la Kanal D și s-au îndrăgostit unul de altul în timp ce lucrau la aceeași emisiune. El era omul din cască, respectiv producătorul emisiunii pe care Andreea o prezenta alături de Bursucu’.

Andreea Mantea vrea să fie mamă din nou?

După cinci ani de relație, vedeta are un inel de logodnă, dar încă nu este căsătorită. Întrebată dacă este deschisă la acest subiect, vedeta a mărturisit că preferă să nu vorbească deocamndată despre acest lucru și să păstreze lucrurile private, doar pentru ea.

Întotdeauna am fost foarte deschisă cu publicul meu, am împărtăşit cu acesta toate bucuriile şi clipele mai puţin fericite ale mele, dar acesta este un subiect pe care mi-aş dori, pentru moment, să nu îl expun public”, a mărturisit Andreea Mantea.

Evident, vedeta a vorbit și despre un nou copil. Andreea Mantea consideră că orice lucru în viață se întâmplă cu un scop, însă a evitat să dea detalii directe, dacă va mai vrea sau nu să dea naștere și celui de-al doilea copil.

Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți”, a mai mărturisit vedeta, pentru Tv Mania.

Cum se înțelege cu soțul ei

Deși nu a spus clar dacă își mai dorește sau nu un copil, Andreea Mantea mărturisește că trăiește o intensă poveste de dragoste. Vedeta de la Kanal D se simte iubită, și oferă la fel de multă iubire la rândul ei.

Ea a mai povestit că preferă să își asculte sentimentele și să nu se gândească prea mult, acesta fiind probabil, secretul pentru o relație reușită și de succes.

”La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim’ foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul” a mai povestit Andreea Mantea.